Járványügyi szigorítások

Templomunk továbbra is nyitva tart egyéni imádság céljából, ám a járvány miatt nyilvános szertartásokat hétfőtől nem tartunk. Templomunk hétfőtől minden nap 18.00 órakor bezár. Ekkor szentmisét mutatunk be a hívek részvétele nélkül, melyet az aznapra kért szándékokra ajánlunk fel. Az esti hatos miséket facebook oldalunkon minden nap élőben fogjuk közvetíteni.

Minden reggel lesz csendes szentségimádás 7.00 és 9.00 óra között. Ezeken lehetséges a személyes részvétel. Vasárnaponként egész délelőtt lesz alkalom az egyéni szentségimádásra 7.00 és 13.00 óra között, és információs pultunk is működni fog. Halaszthatatlan esetben szentgyónásra is lesz lehetőség a templomkertben vasárnap délelőttönként.

Templomunk tehát továbbra is nyitva tart, de vigyázzunk egymásra! Kérjük, hogy a templomba való belépéskor mindenképp használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket, végig viseljétek a szájat és orrot eltakaró maszkot és tartsatok egymástól legalább másfél méteres távolságot! Köszönjük, hogy segítetek abban, hogy templomunk biztonságos hely maradhasson.